Comprar tecnologia al millor preu


Al costat als fabricants que copien els models més famosos, hi ha altres que desenvolupen els seus propis productes. Comprar un mòbil desenvolupat per complet a la Xina, pot sortir bastant bé.
A més a més, hi han webs con El Mejor Ahorro que oferixen chollos i ofertes.

També és recomanable que abans de fer la compra, ens asseguréssim que el fabricant posseeix a el menys servei tècnic a Espanya.A Espanya, la garatía obligatòria d'un producte és de 2 anys des del moment de la compra. A més, si tenim problemes durant els primers 6 mesos, sempre des de la compra de el dispositiu, es pressuposa que la sentència vi de fàbrica i ens haurien d'aplicar la garantia automàticament. Si la sentència és a partir d'aquests 6 primers mesos, el fabricant pot demanar que es demostri que és un defecte d'origen.

Així que en principi, tant per la legislació vigent que protegeix el consumidor, com pel preu més econòmic dels mòbils xinesos, comprar un smartphone barat és una idea excel·lent. No només ens estalviarem uns diners, sinó que també estem protegits contra possibles fraus.

Els preus barats d'alguns productes vénen donats per una mà d'obra més barata i la disminució de certs costos (disseny, patents, etc.).

Comprar un producte de marca no garanteix que el bon tracte als treballadors, però si estem davant d'una veritable ganga, podem donar per segur mà d'obra esclava i / o mala qualitat.

I a l'inrevés: un producte barat tampoc és sinònim de baixa qualitat. En definitiva, a l'hora de fer una compra per internet, les valoracions dels clients anteriors són un excel·lent instrument per a decidir-nos per la compra o no.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Estalvia en comprar l'última tecnologia per Internet

Avantatges de les noves tecnologies