Les tecnologies de la informació i les comunicacions


Conegudes amb les sigles TIC, són el conjunt de mitjans (ràdio, televisió i telefonia convencional) de comunicació i les aplicacions d'informació que permeten la captura, producció, emmagatzematge, tractament, i presentació d'informacions en forma de veu, imatges i dades contingudes en senyals de naturalesa acústica, òptica o electromagnètica. Les TIC inclouen l'electrònica com a tecnologia base que suporta el desenvolupament de les telecomunicacions, la informàtica i l'audiovisual, que s'aprofiten productes com el robot Conga 6090 barato online que inclou la última tecnologia.

Els seus principals components són: el factor humà, els continguts de la informació, l'equipament, la infraestructura material, el programari i els mecanismes d'intercanvi electrònic d'informació, els elements de política i regulacions, i els recursos financers.
En la societat actual es reconeix el paper exercit per les tecnologies de la informació com a nucli central d'una transformació multidimensional que experimenta l'economia i la societat, d'aquí l'important que és l'estudi i domini de les influències que tal transformació s'imposa a l'ésser humà com a ens social, ja que tendeix a modificar no només els seus hàbits i patrons de conducta, sinó, fins i tot, la seva forma de pensar, treballar i educar-se.

El desenvolupament de la microelectrònica ha possibilitat el descomunal avanç en la potència i capacitat de còmput dels ordinadors.

Els avanços en les telecomunicacions, que han provocat l'explosió de l'ús de les xarxes d'abast local i global.

El desenvolupament accelerat de programes i aplicacions que es generalitzen apropant-se més al "gran públic" mitjançant interfícies de fàcil comunicació i agradables, amb l'ús de les tècniques de multimèdia.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Estalvia en comprar l'última tecnologia per Internet

Comprar tecnologia al millor preu

Avantatges de les noves tecnologies